2 daagse kerstarrangementen

Geen beoordelingen

Jingle Bells Kerstarrangement - Culinair genieten en Nachtje weg

Verwen u zelf met een sfeervol en heerlijk diner op 2e Kerstdag, een overnachting en een uitgebreid kerstontbijtbuffet op 27 december. Misschien heeft u drukke kerstdagen gehad en bent u wel even toe aan even wat verwennerij voor u zelf? Boek dan de Jingle Bells kerstaanbieding en geniet nog even lekker na in het sfeervolle 4-sterren hotel in Vaals.

9.0
1 Beoordeling

2-daags Kerstarrangement met Feestavond met Live muziek

Lekker er op uit met Kerst en genieten aan het strand. Dat kan met dit 2-daags kerstarrangement in Wijk aan Zee! Lekker eten, gezelligheid, live muziek en heerlijk een nachtje wegdromen aan de zee. Na het ontbijt nog even een lekkere strandwandeling en u heeft dan de tijd voor u zelf.

8.0
1 Beoordeling

2-daagse Kerstaanbieding op de Veluwe met nachtje in een Kasteel

Verwen uzelf en uw geliefde met een nachtje weg in een kasteel of juist een gezellig samenzijn met familie en vrienden! Op Kerstavond geniet u van een heerlijk 4-gangen diner en aansluitend overnacht u en kunt u, nadat u genoten hebt van een heerlijk ontbijtbuffet, een bezoek brengen aan Paleis 't Loo of op eigen gelegenheid naar Wellnessresort de Zwaluwhoeve.

Geen beoordelingen

2-daagse Kerstarrangement in Zuid-Holland

Even er op uit met Kerst en 2 dagen zelf ook eens genieten van kerst. Eerste Kerstdag thuis en daarna vanaf 2e Kerstdag de druktes thuis even achter u laten en u zelf even laten verwennen in dit 4-sterren hotel, gelegen in een prachtige omgeving in Zuid-Holland.