Kerst dinnershow Winter Wonder Land

Bij deze Kerst Dinnershow is inbegrepen:

  • Avondprogramma van 18.00-23.00 uur
  • Burlesque Dinnershow
  • 4-gangen kerstmenu a la carte

Prijs: € 75 p.p. en al te boeken vanaf 1 persoon. 

De Winter Wonderland Show staat geprogrammeerd vanaf 6 december tot en met 30 december 2018.

De Winter Wonderland Dinnershow in December met 4-gangen à la menu begint om 18.00 uur en is te boeken voor € 75 p.p.

Deze Kerst dinnershow in Amsterdam is te boeken van 6 december tot en met 30 december 2018.

Kerst dinnershow Winter Wonder Land in Amsterdam

In de maand December presenteren wij de gloednieuwe en sfeervolle kerstdiner show arrangement met een excellent optreden van La Sirène & friends in ‘Winter WonderLand’.

Santa is coming to town

Bijgestaan door haar piano Maestro en gastoptredens zingt deze chansonnière extra ordinaire een bijzonder repertoire met enchanting, chilling, thrilling X-mas songs, gewapend met Jingle Bells, glitter en glamour, sneeuwmannen en een toefje Burlesque: Swing the Christmas time!

Betoverend & Happy Christmas

  Verrukkelijke gerechten en een betoverende entertainmentshow voor jong en oud vol zang, dans en humor. Beleef de magische sledetocht & geniet van de sfeervolle ambiance tijdens de maand december. Aanvang van de avond is om 18.00 uur. De show eindigt om 23.00 uur met gelegenheid tot na te borrelen/praten.

  De kerstshow is een avondvullend programma in kerstsfeer met een avondvullende Burlesque Kerstshow in het thema Winter Wonderland. Tijdens de kerstshow kunt u genieten van een 4-gangen à la carte kerstmenu.

8.6/10 12 reviews

Reviews van gasten

Ton Bronsgeest

Met partner

9

Wij hebben genoten van de gastvrijheid , het eten en natuurlijk de show , een geweldige avond gehad , komen zeker vaker om te genieten van een top avond

Nadia Lancel

Met partner

10

De max !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lien Kroon

Met partner

10

Het was Top!

Ab Witkamp

Met partner

8

We hebben ons goed vermaakt. Was goed.

Anoniem

Met partner

8

De sfeer uit vervlogen tijden wordt treffend opgeroepen. Het zevengangenmenu was een rijke variatie aan gerechten. De wufte en zwierige optredens tussendoor vrolijkten het geheel op.

Ingrid Smit

Met partner

9

We hebben een heerlijke avond gehad.

Anoniem

Met partner

9

Geweldige show, heerlijk eten en zeer attent personeel. Echt een heerlijk avondje uit.

Anoniem

Met partner

8

Het was erg gezellig, we hebben genoten

Veronique de Keizer

Met partner

8

Een volle, gezellige en goed georganiseerde avond in kerstsfeer. De gerechten waren zalig en de bediening attent en zeer vriendelijk. Het was voor onze familie een onvergetelijke avond!!

Anoniem

Met partner

8

prima eten. wel krappe ruimte door misschien teveel tafels in de beschikbaare ruimte.

Anoniem

Met partner

9

Erg leuk opgezet, aardige bediening en kleine entertainment. Het eten was erg goed. Minpuntje was de volle zaal, erg veel mensen op een klein stukje grond.

Ed Dinee

Met partner

7

Zeer geslaagd, echter toetje delen met je tafel genoot ???

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie

Onze partner

Theater Restaurant hartje Amsterdam

Welkom bij Amsterdams mooiste en lekkerste theaterrestaurant. Laat u verbazen door onze verrassende culinaire en theatrale combinatie, voor een perfect avondje uit.Onze stal van artiesten, ons hartelijk personeel, onze smakelijke keuken en onze authentieke ambiance met prachtige art-deco warm interieur, maken uw bezoek aan het Paleis van de Weemoed tot het perfecte avondje of middag uit.

Faciliteiten

De locatie biedt plaats voor 95 personen voor de dinnershow. Wij bieden ook buffet aan voor maximaal 120 personen. Bar en terras aanwezig, rondom ons theater podium staan de tafels gedekt zodat er interactie is met het publiek en de artiesten. Wij bieden onze locatie ook aan voor partijen, recepties en op maat gemaakte feesten.

Ligging

Het Paleis bevindt zich in de historische binnenstad van Amsterdam. Het heeft een uniek en sfeervolle ligging in het beroemde wallengebied (red light district) op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station, de Dam en parkeergarage Oosterdok.

Omgeving

Historische binnenstad van Amsterdam, er is geen associate met het Red Light (wallen). Gelegen aan de oude stadsgracht in de historische binnenstad van Amsterdam.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Kerstaanbieding.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Kerstaanbieding.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Kerstaanbieding.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.