Kerst kraampjesbuffet - Heerlijk eten tijdens de Kerst in Doesburg

Kerstkraampjes met live cooking vol met lekkernijen! 1e en 2e Kerstdag kunt u vanaf 18.00 uur genieten van een gezellige avond in Kerstsfeer met entertainment en een verrassend kraampjesbuffet. Een all-inclusive Kerstarrangement met.natuurlijk kunnen de kinderen zich vermaken in binkie's speelparadijs.

Boerenhoeve
Gezellig eten op 1e of 2e Kerstdag - De IJsselhoeve in kerstsfeer

Overheerlijk Kraampjes-Buffet met een ruime keuze aan vis-, vlees- en onze vermaarde wild-gerechten. “1e en 2e Kerstdag”vanaf 18:30 uur tot ± 22:00 uur (zaal open 18:00 uur). Genieten van een gezellige avond in “Kerstsfeer”. met entertainment.

U wordt welkom geheten door de Kerstman met een welkomstdrankje. Een all-inclusive “Kerst-Kraampjes-arrangement”,met onbeperkt drankjes, bier, fris en wijnen. Tot slot een grandioos “Kerst-Dessert-buffet”. Dit alles voorzienmet veel Entertainment. Alle kinderen gratis spelen in “Binkie-Speelparadijs”. Een groots “KERSTFEEST” voor een ieder.

Kerst kraampjesbuffet voor de hele familie

Kerst-voorgerecht:We serveren op iedere tafel 3 soorten cocktails:vis-, vlees- en wild- cocktail. Dat wordt genieten. Geserveerdmet stokbrood en kruidenboter.

Soep: Kerst-soep in terrine geserveerd met stokbrood enkruidenboter en voor de kids tomatensoep

Grandioos Buffet met Live-Cooking:
We serveren een heeluitgebreid buffet met een vis-, vlees- en de welbekende wildgedeelte,zoals: Gebakken Schotse zalm, tongfilets, gamba’s,kabeljauw, Gelderse beenham, biefstuk van de haas, varkenshaas-medaillons, entrecôte, IJsselhoeve-schotel, speenvarkenfilet,reebiefstuk, hazenpeper, wildgoulash, wildzwijnmedaillons,reepeper, stoofpeertjes, enz. De Koks zullen div.vlees-, vis- en wild-gerechten à la minute bereiden (dat is mooiom te zien, maar vooral lekker). Geserveerd met bijpassendesalades, rauwkosten, groenten en aardappelgarnituren.

Dessert:Een buffet vol lekkernijen, met o.a. Bavaroises,mousse, fruit,dessert-taarten, ijssoorten en nog veel meerlekkernijen. Een ware traktatie van de Kerstman.

Dit arrangement is inclusief

  • Welkomstcocktail
  • Kraampjesbuffet
  • Drankjes (bier, fris en wijnen)
Prijs: € 59,75 per persoon

Kinderen 11 t/m 15 jaar € 32,50 per persoon
Kinderen 4 tot 10 jaar € 21,50 per persoon

Kinderen waar u geen kind aan heeft?

Tijdens de kerst dagen kunnen de kinderen zich vermaken in ons overdekte speelparadijs van 1000 m2 met tal van glijbanen, springkussens, kabelbaan een rodelbaan en nog veel meer.

De prijs van dit arrangement is geldig op 25 en 26 december 2013.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Reviews

Er zijn 1 reviews gegeven. De gemiddelde score is 9.

9

Moet je niet extra vragen terwijl de lijst al antwoord heeft gegeven. Wekt irritatie op

H. Top
28-12-2011 10:05

Toeristische informatie
Liemers

De Liemers is een streek in de Nederlandse provincie Gelderland en is een werkelijk prachtig gebied. Rivieren, bossen, grazige weiden, bochtige dijken. Het is ook een streek met een lange en voorname geschiedenis, zoals de dorpen en steden laten zien die behoren tot de gemeenten Bergh, Didam, Doesburg, Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar.

Veelal wordt aangenomen dat het bosgbied Montferland de oostelijke grens is, en nog juist in de Achterhoek gelegen is. Gemakshalve wordt echter ook door sommigen de hele Liemers tot de Achterhoek gerekend. Autochtone inwoners van de Liemers zijn het veelal niet eens met deze redenatie en ondanks hun verbondenheid met de aangrenzende Achterhoek zullen ze mensen vlug corrigeren als deze hen Achterhoekers noemen en zeggen dat ze uit de Liemers komen. Eveneens stellen inwoners van de voormalige gemeente Bergh en ook Wehl veelal dat ze uit de Achterhoek komen, en niet uit de Liemers. Sociaal en cultureel gezien zijn er ook verschillen: de voormalige gemeenten Bergh en Wehl zijn immers voor een groot deel op Doetinchem gericht, terwijl Didam op Zevenaar (en in minder mate zelfs op Arnhem) gericht is. Bestuurlijk gezien maakt de gehele nieuwe gemeente Montferland wel weer deel uit van de regio Achterhoek.

Achterhoek

De Achterhoek is 1 van de groenste provincies van Nederland. Een heerlijke omgeving voor een lekker weekendje ontspannen. Een groot fiets- en wandelnetwerk. Van onze partners krijgt u routes op aanvraag. Gewoon even helemaal niets of gebruik maken van de vele toeristische highlights in deze regio. Laat u verrassen !