Kerstaanbieding.nl

telefoon 0800-5405405
Persoonlijk advies?
De leukste uitjes

Kerst kraampjesbuffet - Heerlijk eten tijdens de Kerst in Doesburg

Kerstkraampjes met live cooking vol met lekkernijen! 1e en 2e Kerstdag kunt u vanaf 18.00 uur genieten van een gezellige avond in Kerstsfeer met entertainment en een verrassend kraampjesbuffet. Een all-inclusive Kerstarrangement met.natuurlijk kunnen de kinderen zich vermaken in binkie's speelparadijs.

Boerenhoeve
Gezellig eten op 1e of 2e Kerstdag - De IJsselhoeve in kerstsfeer

Overheerlijk Kraampjes-Buffet met een ruime keuze aan vis-, vlees- en onze vermaarde wild-gerechten. “1e en 2e Kerstdag”vanaf 18:30 uur tot ± 22:00 uur (zaal open 18:00 uur). Genieten van een gezellige avond in “Kerstsfeer”. met entertainment.

U wordt welkom geheten door de Kerstman met een welkomstdrankje. Een all-inclusive “Kerst-Kraampjes-arrangement”,met onbeperkt drankjes, bier, fris en wijnen. Tot slot een grandioos “Kerst-Dessert-buffet”. Dit alles voorzienmet veel Entertainment. Alle kinderen gratis spelen in “Binkie-Speelparadijs”. Een groots “KERSTFEEST” voor een ieder.

Kerst kraampjesbuffet voor de hele familie

Kerst-voorgerecht:We serveren op iedere tafel 3 soorten cocktails:vis-, vlees- en wild- cocktail. Dat wordt genieten. Geserveerdmet stokbrood en kruidenboter.

Soep: Kerst-soep in terrine geserveerd met stokbrood enkruidenboter en voor de kids tomatensoep

Grandioos Buffet met Live-Cooking:
We serveren een heeluitgebreid buffet met een vis-, vlees- en de welbekende wildgedeelte,zoals: Gebakken Schotse zalm, tongfilets, gamba’s,kabeljauw, Gelderse beenham, biefstuk van de haas, varkenshaas-medaillons, entrecôte, IJsselhoeve-schotel, speenvarkenfilet,reebiefstuk, hazenpeper, wildgoulash, wildzwijnmedaillons,reepeper, stoofpeertjes, enz. De Koks zullen div.vlees-, vis- en wild-gerechten à la minute bereiden (dat is mooiom te zien, maar vooral lekker). Geserveerd met bijpassendesalades, rauwkosten, groenten en aardappelgarnituren.

Dessert:Een buffet vol lekkernijen, met o.a. Bavaroises,mousse, fruit,dessert-taarten, ijssoorten en nog veel meerlekkernijen. Een ware traktatie van de Kerstman.

Dit arrangement is inclusief

  • Welkomstcocktail
  • Kraampjesbuffet
  • Drankjes (bier, fris en wijnen)
Prijs: € 59,75 per persoon

Kinderen 11 t/m 15 jaar € 32,50 per persoon
Kinderen 4 tot 10 jaar € 21,50 per persoon

Kinderen waar u geen kind aan heeft?

Tijdens de kerst dagen kunnen de kinderen zich vermaken in ons overdekte speelparadijs van 1000 m2 met tal van glijbanen, springkussens, kabelbaan een rodelbaan en nog veel meer.

De prijs van dit arrangement is geldig voor de kerstperiode in 2015

Kaart
Streetview
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
9.0
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Service
8.0
Activiteiten
8.0
Accommodatie
9.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
01-01-2015 17:53

Alles war prima geregeld. Goed eten en bijzonder vriendelijk personeel

gebruiker 9
H. Top
65 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
28-12-2011 10:05

Moet je niet extra vragen terwijl de lijst al antwoord heeft gegeven. Wekt irritatie op

Toeristische informatie
Liemers

De Liemers is een streek in de Nederlandse provincie Gelderland en is een werkelijk prachtig gebied. Rivieren, bossen, grazige weiden, bochtige dijken. Het is ook een streek met een lange en voorname geschiedenis, zoals de dorpen en steden laten zien die behoren tot de gemeenten Bergh, Didam, Doesburg, Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar.

Veelal wordt aangenomen dat het bosgbied Montferland de oostelijke grens is, en nog juist in de Achterhoek gelegen is. Gemakshalve wordt echter ook door sommigen de hele Liemers tot de Achterhoek gerekend. Autochtone inwoners van de Liemers zijn het veelal niet eens met deze redenatie en ondanks hun verbondenheid met de aangrenzende Achterhoek zullen ze mensen vlug corrigeren als deze hen Achterhoekers noemen en zeggen dat ze uit de Liemers komen. Eveneens stellen inwoners van de voormalige gemeente Bergh en ook Wehl veelal dat ze uit de Achterhoek komen, en niet uit de Liemers. Sociaal en cultureel gezien zijn er ook verschillen: de voormalige gemeenten Bergh en Wehl zijn immers voor een groot deel op Doetinchem gericht, terwijl Didam op Zevenaar (en in minder mate zelfs op Arnhem) gericht is. Bestuurlijk gezien maakt de gehele nieuwe gemeente Montferland wel weer deel uit van de regio Achterhoek.

Achterhoek

De Achterhoek is 1 van de groenste provincies van Nederland. Een heerlijke omgeving voor een lekker weekendje ontspannen. Een groot fiets- en wandelnetwerk. Van onze partners krijgt u routes op aanvraag. Gewoon even helemaal niets of gebruik maken van de vele toeristische highlights in deze regio. Laat u verrassen !

Over Onze partner

Beleef het samen
Zin een heerlijk familiefeest? Deze partyboerderij, 4 bedrijven onder één dak! In- en Outdoor-Activiteiten, Binkie-4-You-Speelparadijs en Catering. Wij bieden voor iedereen wat wils. Voor jong en oud (van 2 tot 1400 gasten). We maken van iedere Party een ware happening! Familiedag, vriendenuitje of teamuitje.
Faciliteiten
Deze partyboerderij is meer als een party boerderij. Wij bieden u vertier van groot tot klein zoal voor de kleintjes een overdekt speelparadijs van 1000 m2 een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft. We hebben 3 veschillende zalen en voor activiteiten kunt u bij ons terecht voor o.a. levendtafelvoetbal, buks-boog schieten, 4x4 rijden, solextochten, quadrijden, diverse spelshows en tochten. We bieden ongeveer 80 arrangementen dus voor ieder wat wils!
Ligging
De partyboerderij is gelegen aan een dode tak van de ijssel in het prachtige gebied in het midden van Nederland op een kwartier van Arnhem.
Omgeving
We zijn omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel.
0800-5405405 Persoonlijk advies?