Overijssel

8.0
1 Beoordeling

Kerst Brunch in giethoorn

Kerst is de periode van gezellig samen zijn, maar zeker ook van culinair genieten. Voor beide bent u bij Restaurant de Rietstulp in Giethoorn aan het juiste adres. Op 1e Kerstdag bent u van harte welkom met z'n tweetjes, familie, vrienden en bekenden om te genieten van de overheerlijke Kerstbrunch.

8.5
23 Beoordelingen

Heerlijk 3-daags Oud & Nieuw arrangement in Twente

Tijdens de feestdagen is dit 4-sterren hotel in Twente warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. Kaarsen branden, vuurkorven zijn buiten ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen die zijn opgetuigd. Kom met Oud en Nieuw heerlijk genieten in Twente.

9.3
3 Beoordelingen

2 daags Kerstarrangement - Piek in Giethoorn!

Tijdens de Kerstdagen kunt u onbezorgd genieten van de gezellige sfeer bij de dames van de Jonge. Blijf romantisch met z’n tweetjes overnachten of gezellig met de hele familie, een geheel verzorgd verblijf in ons hotel maakt uw Kerst compleet!

Geen beoordelingen

4-daagse winterberg kerst special

4 dagen genieten van een mini kerst vakantie in Winterberg? De prachtige witte omgeving en niet te vergeten de verschillende wintersport mogelijkheden. Stelt u zich eens voor. Op nog geen 3 uren reisafstand het optimale winters gevoel beleven met uw familie of vrienden?