All-Inclusive kerst dagarrangement in Winter Wunderland - Kom genieten met de hele familie

Kalkar , Duitsland
VANAF
€ 39,50 p.p.
VANAF
2 Personen

Bij dit gezellige all-in dagarrangement is een heerlijke brunch, verschillende activiteiten en animatie voor jong en oud inbegrepen. Met een bezoekje aan het kindermatinee op 1e en 2e kerstdag en de Winter Wunderland Drive-In wordt het een sfeervolle dag om nooit te vergeten. Kom een fantastische dag beleven en boek dit speciale dagarrangement op 25 of 26 december 2021.

Dit ALL-INCLUSIVE Kerst-Dagarrangement is inclusief:

 • Brunch-buffet (12:00-14:00 uur)
 • Koffie & thee met gebak
 • Frisdrank, bier en wijn
 • Gratis toegang tot de Winter Wunderland Drive-In vanaf 16.00 uur
 • Uitgebreid (kerst) animatieprogramma voor jong en oud

Prijs: € 39,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 29,50 p.p.
Kinderen t/m 2 jaar gratis

Dit ALL-INCLUSIVE Dagarrangement is te boeken op 25 of 26 december 2021.

All-inclusive Kerst-Dagarrangement: inclusief brunch op 25 & 26 december 2021

Bij dit gezellige dagarrangement is een heerlijke brunch, diverse drankjes, koffie met gebak, verschillende activiteiten en animatie voor jong en oud inbegrepen. Met een bezoekje aan het kindermatinee op 1e en 2e kerstdag en de Winter Wunderland Drive-In wordt het een sfeervolle dag om nooit te vergeten.

Kom een fantastische dag beleven en boek dit speciale dagarrangement op 25 of 26 december 2021.

Sfeervolle locatie voor jong en oud

Programma
11.00 - 18.00 uur
Brunch
Diverse drankjes
Koffie met gebak
Animatie voor jong en oud
Kerstshow op 25 en 26 december
Winter Wunderland Drive-In

Dit park ligt vlak over de grens in Duitsland (30 minuten rijden vanaf Arnhem) en is een zeer bijzondere locatie aan de Rijn. Ooit zou er een kerncentrale worden aangesloten op het net, maar dat ging niet door. Nu is het terrein omgetoverd tot een groot hotelcomplex met een familiepark ernaast. En daar wordt wel degelijk energie opgewekt, maar dan op een andere, persoonlijke manier!

Groot en klein krijgen nieuwe energie door leuke dingen te doen. 

De sfeer, de locatie en de vele faciliteiten ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen, heerlijk kunt genieten en ontspannen. In het restaurant wordt gebruik gemaakt van het all-inclusive light principe. Dit betekent dat tijdens het verblijf (let op aankomst- en vertrektijd) de maaltijden, koffie & thee, gebak, hapjes, frisdrank, bier en wijn ook zijn inbegrepen. Ervaar zelf hoeveel energie deze buitengewone locatie oplevert en kom genieten van ons all-inclusive dagarrangement!

Kernie's Winter Wunderland

Op 25 en 26 december 

• Een aantal attracties* in het park zijn geopend van 11.00-15.00 uur
• Winter Wunderland Drive-In* met nostalgische kermis en kerstmarkt
• Leuke animatieactiviteiten voor jong en oud

*Weersafhankelijk, niet alle attracties geopend en consumpties niet inclusief!

2 reviews

6.0

Reviews van gasten

Kruizinga

Eten was prima. Veel te weinig attracties open waardoor het op het park erg saai was

6
Anoniem

Was goed verzorgd vriendelijk personeel jammer dat er zo weinig animatie was ice show was mooi jammer dat er later op de dag geen snacks/ hapjes waren maar we hebben ons wel vermaakt

6

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Zwemmogelijkheden
 • Parkeren
 • Fitness
 • Restaurant
 • Wifi
 • Receptie
 • Familiekamers
 • 3-Persoonskamers
 • Mindervalide kamers
 • Airconditioning
 • Babybedjes
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemeen

Deze unieke locatie is ontstaan uit de voormalige kerncentrale Schneller Brüter. In 1995 heeft de Nederlander Hennie van der Most deze kerncentrale gekocht en omgebouwd tot hotel-, vergader. en vrijetijdscentrum.

Faciliteiten

Temidden van mooi aangelegde tuinen en vijverpartijen beschikt Wunderland Kalkar over comfortabele hotelkamers, sfeervolle restaurants, gezellige kroegjes, een familiepark en het outdoorcentrum "Adventure Plaza".

Kinderen

Kinderen hebben het in Kernie’s Familiepark in Wunderland heel erg naar hun zin. Net als hun papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Ook die kunnen hier heerlijk genieten, terwijl de kinderen zich vermaken. Niet alleen overdag maar ook ’s avonds, want er zijn diverse gezellige restaurants zoals een steakhouse (tegen bijbetaling) en een buffet-restaurant. Maar ook knusse barretjes, een dansvloer en zelfs 6 hotels, zodat je er met een héle grote familie kunt overnachten. Het hele jaar door zijn er evenementen met topartiesten. En alsof dat niet genoeg is, valt er flink wat te doen én te ontdekken in de omgeving van het park. Een meerdaags bezoek is daarom absoluut de moeite waard.

Omgeving

Omgeven door een fraai landschap, is Kalkar een ideaal vertrekpunt voor fietstochten en wandelingen. Uitgestrekte weilanden met hun typische knotwilgen geven een goede indruk van het Duitse landschap langs de Rijn. Er zijn hier dieren en planten die je elders nog nauwelijks tegenkomt. De stadjes en dorpjes in de regio hebben hun Middeleeuwse karakter voor een deel kunnen bewaren.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Kerstaanbieding.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Kerstaanbieding.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Kerstaanbieding.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405840. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Nachtje weg?

€ 61,75 p.p.p.n.

Hoogtepunten

 • Kerst dag arrangement
 • ALL-IN
 • Leuk voor families

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405840

Waarom bij ons boeken?

176+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.