Sfeervol en Ongedwongen Kerst vieren in Doetinchem - 4-gangen Kerstmenu van de Chef

Bij dit 4-gangen kerstmenu in Doetinchem is inbegrepen:

    • 4-gangen kerstmenu met signature van Mike Vrijdag
    • Feestelijk aperitief

Prijs: € 45,00 p.p 

De prijs van dit 4-gangen kerstmenu in Doetinchem is geldig op 25 of 26 december 2019. Op kerstavond is het restaurant gesloten. 

Sfeervol kerst vieren

Sfeervol en ongedwongen Kerst vieren? Kom genieten in ons gezellige restaurant in hartje Doetinchem. Op 25 en 26 december serveren wij een 4-gangen keuzemenu. 

Bib Gourmand

Lev Foodbar heeft van Michelin een BIB Gourmand ontvangen voor de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, Wow.

Onze Foodbar

Onze Foodbar is gelegen in Doetinchem, dichtbij de winkelstraten. De FoodBar is een sfeervol modern ingericht restaurant waar u heerlijk kunt genieten van een kop koffie of thee met gebak, lekker kunt lunchen of in de avond gezellig dineren.

Op het plein naast de foodbar is een sfeervolle binnentuin gesitueerd waar u heerlijk kunt ontspannen

Doetinchem is de hoofdstad van de Achterhoek. De stad ligt aan de Oude IJssel. In Doetinchem is van alles te ontdekken. De stad wordt gekenmerkt door historische gebouwen zoals kasteel Slangenburg, de Onze Lieve Vrouwenkerk en het kasteeltje de Kelder. Naast de historische gebouwen staat Doetinchem bekend als een stad om heerlijk te winkelen of te genieten in gezellige cafés en restaurants.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

Gezellige food bar in Doetinchem

Het restaurant staat voor liefde voor mooie gerechten. De gerechten hebben de grootte van een tussengerecht. Tevens staan zijn voor eerlijke streekproducten, speciaal biertjes, top wijnen en oprechte gastvrijheid. Eigenzinnig, stoer, vriendelijk, gul, sophisticated, uitgesproken, kwaliteit leveren, houdt van de Achterhoek, lef en vieren van het leven zijn de woorden die horen bij deze gezellige Food Bar. Op vrijdag geeft Mike (chefkok van strandlodge met 1 Michelin ster) zijn signature aan de gerechten en het gezicht van de Food Bar is Marlon.

Gerechten

Voor iedereen biedt de Food Bar iets lekker aan. Zij bieden veelzijdige en verrassende gerechten aan die regelmatig wisselen. De gerechten hebben het formaat van een tussengerecht. De ingrediënten die worden gebruikt voor de gerechten komen uit de regio en zijn seizoensproducten. In de Food Bar kunt u genieten van een van de 20 wijnen of een lekkere cocktail.

Wat biedt de Food Bar aan?

U kunt overdag genieten van een kop koffie of thee met een lekker stuk taart of van een lunchgerecht. In de middag is het de perfecte locatie voor een borrel met vrienden aan de bar. Doordeweeks kunt u snel een hapje eten en uitgebreid dineren. Een tafel vol met verse, pure en ongecompliceerde gerechten uit het seizoen. Bij ieder gerecht is er een passende wijn. Bij mooi weer kunt u lunchen en dineren in de sfeervolle binnentuin. Op de eerste etage kunt u een feestelijke gelegenheden vieren, vergaderen of genieten van een private diner tot 16 personen in een sfeervolle ruimte.

Openingstijden en parkeren

De Food Bar is geopend van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 23.00 uur. De auto kunt u eenvoudig parkeren op parkeerplaats Varkensweide.Lopend richting het centrum vindt u het restaurant na 300 meter aan uw linkerkant.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Kerstaanbieding.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Kerstaanbieding.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Kerstaanbieding.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.