Heerlijk tafelgrillen op 1e of 2de Kerstdag op de Veluwe - Gezellig familie-uitje tijdens de Kerstdagen

Bij dit Kerstarrangement is inbegrepen:

 • Tafelgrillen op Eerste of Tweede Kerstdag (geserveerd aan tafel)
 • Nagerecht

Prijs: € 29,50 p.p. voor de volwassenen

Kinderen onder de 4 jaar gratis
Kinderen 4 tot 11 jaar € 19,50 per kind inclusief kinderdessert

De prijs van dit arrangement zijn geldig op 25 of 26 december 2021.

Tafelgrillen op Eerste of Tweede Kerstdag!

Geen zin om zelf te koken tijdens de Kerstdagen, maar wel zin in een gezellig familie-uitje op Eerste of Tweede Kerstdag? Kom dan met het hele gezin tafelgrillen op de Veluwe. Zo geniet u zonder stress van de Kerstdagen!

Menu tijdens deze avond

Voorgerecht combi:

 • rundercarpaccio, zalmcarpaccio, bietencarpacio

Tafelgril:

 • Hamburger, biefstuk, slavink, schnitzel, kophaas, filetlapje, gemarineerde kipfilet
 • Ui, courgette, champignon, paprika
 • Zalm, rundvlees, aardappel-ei salade
 • Stokbrood met kruidenboter, knoflooksaus en cocktailsaus
 • Frietjes met mayonaise

Nagerecht:

 • Creme brulee

 

Natuurlijk is het gezellig met de kinderen aan tafel. Ook zij prikken een lekker hapje mee tijdens dit Tafelgrill arrangement tijdens de Kerstdagen. Frikandellen, knakworstjes en een kinderijsje ontbreken uiteraard niet! Dat wordt lekker smullen! Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar betaal je de kinderprijs €19,50

Faciliteiten op het park

Heerlijk op vakantie in Nederland! Dit veelzijdige vakantiepark is centraal gelegen op de Veluwe in het dorp Voorthuizen. Naast een verblijf van een aantal dagen op het park kunt u tijdens de Kerstdagen ook genieten van een heerlijk diner. Tafelgrillen met het hele gezin!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Zwemmogelijkheden
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Receptie
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Kerstaanbieding.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Kerstaanbieding.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Kerstaanbieding.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405840. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Tafelgrillen tijdens de Kerst
 • Aanrader voor jong en oud
 • Heerlijk uitje op de Veluwe

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405840

Waarom bij ons boeken?

176+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.