Kerst Dinnershow Dreamfactory - Avondje uit vlakbij Utrecht

Dit arrangement is inclusief:

  • Glas cava bij binnenkomst
  • 3-gangendiner met warm en koud buffet
  • Hoofdgerecht in buffetvorm
  • Onbeperkt drank Hollandse bar
  • Gratis parkeren

Prijs: € 89,50 p.p. 
Kinderen t/m 12 jaar: € 44,75 p.p.

Tijdens de kerstdagen 25 en 26 december 2018 is de prijs € 99 p.p. Kinderen krijgen 50% korting.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 26 december 2018.

Kerst Dinnershow in Culemborg

Ervaar samen met uw vrienden, familie, collega’s en geliefden een complete kerstavond uit met de X-Mas Edition van”Dreamfactory” dé dinnershow. De dinershow is vanaf 2 personen te boeken. Bij binnenkomst wordt u verwelkomt met een heerlijk glaasje cava, waarna onze kerstelfen u en uw gezelschap naar de voor uw gereserveerde tafel(s) begeleiden.

Kerst Dinnershow Dreamfactory XMAS Edition

Na de ontvangst wordt het voorgerrecht aan tafel uitgeserveerd, hierna start het entertainment met een openingsblok vol bekend kersthits en klassieke kerst ballads.

Na het hoofdgerecht nemen we u graag mee op een muzikale droomreis. Onze solisten brengen u samen met het Dreamfactory-showballet terug naar de rock ’n roll van de jaren ’50, de Motown van de jaren ’60 en laten u swingen op de discoklassiekers uit de jaren ’70 en ’80! uiteraard mogen de hits van nu niet ontbreken. Van Elvis tot Whitney Houston en van André Hazes tot Beyoncé.

Tijdens de “Dreamfactory” Kerst Dinnershow staat het kerstgevoel centraal in een extra en speciaal voor deze feestmaand gecreëerd kerst showblok.

“Dreamfactory” biedt u een feestelijk diner met entertainment in een prachtige kerstambiance. U kunt zelf ook een dansje wagen, want “Dreamfactory” heeft als enige dinnershow in Nederland een dansvloer!

Data:

  • Donderdag 13 december
  • 1e Kerstdag, 25 december 
  • 2e Kerstdag, 26 december

Programma:

18.00 uur Foyer open (drankjes voor eigen rekening)
18.45 uur Zaal open
19.00 uur Start show
23.30 uur Einde avond

1e Kerstdag
18.00 uur foyer open (drankjes voor eigen rekening)
18.45 uur zaal open
19.30 uur start show
23.30 uur einde avond

2e Kerstdag
17.00 uur foyer open (drankjes voor eigen rekening)
17.45 uur zaal open
18.30 uur start show
22.30 uur einde avond

8.0/10 3 reviews

Reviews van gasten

Cor De Keijzer

Met partner

9

Het was voor ons een belevenis, Een groot feest, met voor ons allemaal onbekende mensen.

Anoniem

Met partner

7

Leuke avond gehad! Sfeervol, vriendelijk personeel. Drinken volop aangeboden. Eten minder.

Tonnie Akkermans

Met partner

8

Was met familie en vondt het een wervelende show .

Showtown Culemborg B.V.

Algemene informatie

Of u nu een verjaardag of jubileum wilt vieren, een bedrijfsuitje heeft of gewoon zin heeft in een avondje uit, bij ons bent u aan het juiste adres. Bij binnenkomst wordt u verwelkomt met een glas Prosecco waarna uw gastvrouw u en uw gezelschap naar uw eigen tafel begeleid.
Geniet van ons driegangendiner in ontspannen sfeer. U kunt de hele avond onbeperkt gebruik maken van de bar.

Show Programma

Na de ontvangst wordt het voorgerecht aan tafel uitgeserveerd, hierna start het entertainment met een openingsblok vol swingende muziek en ontroerende ballads. Na het hoofdgerecht nemen we u graag mee op een muzikale droomreis. Onze solisten brengen u samen met het Dancers terug naar de rock ’n roll van de jaren ’50, de Motown van de jaren ’60 en laten u swingen op de discoklassiekers uit de jaren ’70 en ’80!

Uiteraard mogen de hits van nu niet ontbreken.

Van Elvis tot Whitney Houston en van André Hazes tot Beyoncé. Werkelijk een muzikale droomreis. U kunt zelf ook een dansje wagen, want de Dinnershow heeft als enige dinnershow in Nederland een dansvloer! Onze dinnershow is gevarieerd! Er is ruimte voor een grap en een grol. Een close up goochelaar aan uw tafel en een hilarische buikspreker. En wie weet wordt u een van de sterren van de avond.

Bereikbaarheid

Parkeren
Parkeren is geen probleem, dit kan op het eigen parkeerterrein. De parkeerwachters begeleiden u graag naar u parkeerplaats.

Per trein
De locatie ligt op 5 min. loopafstand van NS Culemborg. Vanuit Amsterdam, Utrecht en Geldermalsen stopt er op Culemborg Centraal vier keer per uur een trein.

Per auto – route en parkeertips
Komt u met de auto naar de show? Vanaf de snelweg bent u er zo, en de omgeving biedt een ruim aanbod aan parkeerplaatsen. De locatie ligt aan de hoofdweg van Culemborg, niet ver van de A2, A15 en A27.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Kerstaanbieding.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Kerstaanbieding.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Kerstaanbieding.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.