speedboot Formentera
Valencia
Groepsuitje Brugge
Bier Antwerpen
Challenge door de Ardenne

Onze partner

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405840.

Parkeren
Fietsverhuur

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.

Anoniem
9
25 april 2023
Bij deze willen wij jullie heel erg bedanken voor de top-organisatie van ons weekend. Het paste precies en was ook een super leuk programma. We willen Marianna ook heel erg bedanken voor haar inzet. Door haar vriendelijkheid en haar organisatie is het weekend perfect verlopen. Alle complimenten richting haar.
Bert Bremer
9
28 september 2022
Leuk uitje. Programma onderdelen mooi op elkaar aansluitend goed eten, goed hotel, prima organisatie. Alles klopte. Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een ontspannen uitje in een prachtige authentieke stad. Fietstochtje extra boeken is een aanrader.
Anoniem
9
28 april 2022
Het was een heel fijn weekend! Alles verliep zoals afgesproken, de activiteiten waren super en het eten was goed. Ook op het hotel niets aan te merken, top!

Kees Jansing
9
15 maart 2018
Brugge was een prachtige weekend. Goed georganiseerd en de mensen achter de boeking waren heel professioneel en behulpzaam. Het was een bedrijfsuitje om nooit te vergeten. Verder dus geen opmerkingen, gewoon goed.
Anoniem
10
15 maart 2018
Met het bedrijf een weekendje weg geweest naar Brugge. Het was fantastisch en ook erg lekker om aan het eind op het strand uit te waaien met elkaar.
merel van Heteren
9
15 maart 2018
We hebben genoten van dit fantastische bedrijfs weekendje weg. Bedankt voor de goede organisatie.
Kerstaanbieding.nl maakt gebruik van cookies
Kerstaanbieding.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Kerstaanbieding.nl