Deluxe kamer
Restaurant in het hotel in Mechelen
Badkamer in de Deluxe kamer
Private dining
Heerlijk fietsen in Mechelen

Onze partner

Midden in het prachtige Geuldal, omringd door weilanden met grazende koeien, ligt dit karakteristieke hotel. Oorspronkelijk een carréboerderij, waarvan de vakwerkgevels op de binnenplaats nog getuigen, tegenwoordig een karakteristiek hotel waar gastvrijheid centraal staat.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405840.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Lift
Huisdieren toegestaan
Mindervalide kamers

Prachtig hotel

Het hotel biedt een prachtige binnenplaats, een bourgondische huiskamer en aan de achterzijde een sfeervol restaurant. Met niet te vergeten een waanzinnig uitzicht over de tuin en het heuvelland!

De 26 gezellige hotelkamers zijn traditioneel ingericht in een Engelse stijl.

Sfeervolle en diverse kamertypes

Wij beschikken over 5 verschillende kamertypes:

Eenpersoonskamer
Basic eenpersoonskamer, gelegen aan de zij- en voorkant van het hotel.

Standaard twin kamer
Tweepersoonskamer, gelegen aan de zij- en voorkant van het hotel óf aan de binnenplaats.

Comfort twin kamer met tuinzicht
Tweepersoonskamer met uitzicht over het Geuldal en de tuin. Deze kamers bieden koffie- en theefaciliteiten. Enkele comfort kamers zijn tevens voorzien van een balkon.

Deluxe twin kamer
Ruime tweepersoonskamer, gelegen aan de voor- of achterkant. De Deluxe kamer beschikt over een bad, balkon óf extra zithoek met bank. Alle Deluxe kamers bieden koffie- en theefaciliteiten.
Eén Deluxe kamer is gelegen op de begane grond en hierdoor zeer geschikt voor rolstoelgebruikers.

Appartement
Luxe separate woning bestaande uit een woonkamer en 2 slaapkamers, gelegen aan de zijkant van het hotel. Het appartement heeft een eigen entree.

Omgeving

Vanuit het hotel kunt u heerlijk wandelen en het schitterende Zuid-Limburgse Heuvelland ontdekken. Zoekt u wat ontspanning dan is Thermae2000 binnen handbereik en voor de shopfans ligt Maastricht in de buurt.

Janneke den Ouden
9
05 januari 2020
Heerlijke dagen gehad.Prachtige omgeving, gezellig hotel met vriendelijk personeel. Eten was heerlijk en de sfeer onder de gasten was uitstekend!
A.M. van Tour
8
07 januari 2019
Kamer was goed alleen de badkamer is toe aan een vernieuwing. Personeel was vriendelijk en het voorgezette eten was goed. Een hotel om te onthouden en te volgen.
Hans
8
04 januari 2019
Het was een prima weekend tijdens oud en nieuw. Het arrangement was prima. Eten van goede kwaliteit. Geen opgejaagd gevoel. Prima vriendelijke bediening. De kamer was prima op het douchegordijn na. Dat was een beetje gedateerd en dat voor de comfortkamer. Bedden prima.
Ger Meijer
9
30 december 2017
Tevreden gevoel. Prima verzorging en bediening.
Kerstaanbieding.nl maakt gebruik van cookies
Kerstaanbieding.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Kerstaanbieding.nl