Restaurant
Sauna -
Sauna -2
Slaapkamer comfort-superior
Superiorkamer balkon

Onze partner

U zult zich onmiddellijk thuis voelen in dit familie gerunde hotel. De hotelkamers zijn modern ingericht en worden gekenmerkt door vrolijke kleuren en blankhouten meubilair. Het restaurant serveert een selectie van regionale gerechten. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een bezoek aan het wellness centre van het hotel. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405840.

Wifi
Stoomcabine
Sauna
Restaurant
Parkeren
Familiekamers
Lift
Fietsverhuur
Beauty Center
Huisdieren niet toegestaan

Comfort eilandkamers

De Comfort eilandkamers zijn tweepersoonskamers van ca. 25 vierkante meter en bevinden zich op de begane grond. Elke kamer in het  hotel mein inselglück  op het eiland Reichenau bij Konstanz heeft een overdekt balkon. Daar kunt u het uzelf ook gemakkelijk maken met een korte eilandregen of met een felle zon, geniet van uw vakantie en feestdagen. U golft en bent op zoek naar een golfhotel? U bent hier als golfer van harte welkom.

Alle kamers bschikken over een open badkamer met douche en toilet. De kamers zijn uitgerust met een bureau, een bagagerek en een zithoek, evenals een zitje op het balkon. 

Het Wellness centre

Breng tijdens uw verblijf een bezoek aan het wellness centre waar u gewoon kunt genieten van de rust en ontspanning. Deze locatie beschikt over een sauna, een infrarood cabine, een sanarium, een rust kamer, een stoombad en een buitenruimte.

Kom tijdens uw verblijf even heerlijk tot rust en ontspan in het prachtige wellness centre.

Het eilandrestaurant

Het unieke eilandrestaurant is de plek waar u zichzelf op elk moment van de dag op uw gemak voelt. U heeft de keuze om te dineren in het restaurant ofwel op het terras. Het terras is weersbestendig door de prima hippe object. In het restaurant cultiveren wij de regionale keuken. Op de kaart vindt u alles wat het eiland Reichenau te bieden heeft. Wij serveren een ongecompliceerd 3-gangen menu voor de avond en eilandwijnen van de wijnbouwvereniging.

Kerstaanbieding.nl maakt gebruik van cookies
Kerstaanbieding.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Kerstaanbieding.nl