Strelasund
Strelasund
Strelasund
Strelasund
Strelasund

Onze partner

In dit schloss hotel, direct gelegen aan de golfbaan, bieden wij u een unieke combinatie van golf en accommodatie. Het restaurant is gevestigd in de historische vertrekken van het statige kasteel Krugsdorf, pal naast het park en de golfbaan met een groot zonneterras. Laat u verleiden door de flair van het historische kasteel met uitzicht op onze eersteklas greens.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405840.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Golfbaan
Familiekamers
Lift
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur

Onze kamers

Tijdens uw verblijf overnacht u in één van onze 34 comfortabele kamers met of zonder uitzicht op de golfbaan. De kamertypes die we aanbieden zijn:

  • Eenpersoonskamer
  • Tweepersoonskamer
  • Familiekamer
  • Schloss Suite 1
  • Schloss Suite 2
  • Junior Suite

Prachtige golfbaan

Een groot deel van onze waterhindernissen zijn speciaal gemarkeerd als biotopen en komen op veel holes in het spel. Het maakt de baan nog moeilijker omdat ze niet mogen worden betreden of gespeeld. Het is een technisch zeer veeleisende golfbaan met een internationale standaard. Individueel ontworpen, goed verdedigde greens met putkarakteristieken die aan de hoogste eisen voldoen. Sommige van onze greens zijn sterk gegolfd en de hoofdgreenkeeper kan pinposities instellen waar zelfs de meest ervaren scratchgolfer van gaat zweten. De baan is met veel aandacht voor detail aangelegd en de individuele banen zijn voorzien van vele verfijningen.

Restaurant

Het restaurant is gevestigd in de historische vertrekken van het statige kasteel Krugsdorf, pal naast het park en de golfbaan met een groot zonneterras. Met zijn warme ambiance en gepassioneerde culinaire keuken is ons restaurant een plek van bijzondere gastvrijheid en een sfeervolle setting voor alle gelegenheden. Alles draait om de kleine en grote culinaire hoogstandjes van onze gasten en ontspannen genieten. 

Restaurant met warme maaltijden: 60 zitplaatsen in het restaurant
In de zomer: 80 extra zitplaatsen op het zonneterras
Romantische haardkamer: 24 zitplaatsen

Kerstaanbieding.nl maakt gebruik van cookies
Kerstaanbieding.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Kerstaanbieding.nl