argan
keuken
deluxe
deluxe badkamer
executive

partner

Dit hotel ligt midden in de natuur in het grootste beukenbos van Europa. Voor een verblijf in het groen zit u hier helemaal goed. Het hotel heeft naast de prachtige natuur ook een eigen spa, restaurant met fantastisch uitzicht en mocht u de combinatie willen maken met een bezoek aan Brussel is dat uiteraard mogelijk. Het hotel ligt wel op 45 minuten rijden van het stadscentrum.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405840.

Wifi
Tennisbaan
Zwemmogelijkheden
Sauna
Restaurant
Parkeren
Fietsenstalling
Fitness
Familiekamers
Huisdieren toegestaan
Mindervalide kamers
Oplaadpunt
Beauty Center

Kamers

De kamers en suites van dit hotel zijn ontworpen om u uniek contact met de natuur te geven. Op elk moment van de dag kunt u door de grote ramen het bos bewonderen. Kamers met slaapbank, aansluitende kamers en kamers voor gasten met een handicap zijn ook beschikbaar op aanvraag. 

Het hotel heeft verschillende kamertypes: superior, deluxe, executive, executive familiekamer, junior suite, sequoia suite. 

De kamers zijn voorzien van: gratis Wifi, een brandkast, tv, strijkijzer en strijkplank, haardroger, minibar (in de suites), koffie en thee faciliteiten, badjassen en slippers.

Het hotel accepteert alleen kleine honden van niet meer dan 25 kilo en alleen in Superieure-, Deluxe- en Junior Suite-type kamers met houten vloeren. Slechts één hond per kamer is toegestaan. Er wordt wel een kleine toeslag in rekening gebracht per huisdier, per nacht. Ze verwelkomen gasten samen met hun hond voor een drankje in de lobbybar Badian. Honden zijn echter niet toegestaan in de buurt van het zwembad, in de Cinq Mondes Spa en in het Argan restaurant. Honden mogen niet onbeheerd in de kamer worden achtergelaten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn in de openbare ruimtes van het hotel. 

Faciliteiten

Spa

Schoonheids- en welzijsrituelen van de wereld: India, China, Japan, Thailand, Marokko, Brazilië, de Polynesische Eilanden... De expertise van de spa is gebaseerd op de traditionele geneesmiddelen van de wereld en en de knowhow van onze voorouders om te voldoen aan de hedendaagse verwachtingen van schoonheid en welzijn. De Spa van dit hotel biedt een zintuiglijke reis rond de wereld, die u uitnodigt om u te laten gaan in het hart van het Zoniënwoud. Geniet van een spa-ritueel van 50 minuten, 1 uur of de hele dag van geweldige zorg. Geniet van de sereniteit van het Zoniënwoud en reinig uw lichaam van stress en gifstoffen in de Spa tijdens een verblijf waarin u zich opnieuw verbindt met uzelf en de natuur. Ze nodigen u uit op een ontdekkingsreis waar u behandelingen en massagetechnieken van over de hele wereld zult ontdekken.

Restaurant 

Het culinaire team heet u van harte welkom in de prachtige omgeving van het Argan restaurant in het hart van het bos. De parketvloer, de marmeren tafels en de op maat gemaakte lichtinstallaties echoën de plantenwereld. De vele grote ramen, zowel binnen als buiten, bieden een uniek panoramisch uitzicht op het Zoniënwoud, zowel in de privé als in de openbare ruimtes. Wat de keuken betreft, is het menu eenvoudig, smakelijk en gevarieerd, net als de omringende natuur. In de open keuken kunnen gasten de koks in actie zien. Dit restaurant van 1000 m², dat 7 dagen per week bijna non-stop geopend is, biedt de mogelijkheid om op elk moment van de dag te eten in harmonie met de omringende natuur. Met zijn panoramisch uitzicht op het Zoniënwoud biedt het Argan restaurant een gevoel van symbiose met de omringende natuur.

Bar

De Badian Bar is de ideale plek om uw dorst te lessen, op elk moment van de dag. In het hart van het hotel kunt u genieten van een cocktail, mocktail, lokale drank of warm drankje. Met toegang tot een buitenterras omringd door planten, nodigen wij u uit om te ontspannen op een van onze comfortabele banken.

Sport en ontspanning

Dankzij zijn ligging in het hart van een van de grootste beukenbossen van Europa en de moderne en goed onderhouden infrastructuur, biedt dit hotel tal van mogelijkheden om in contact met de omringende natuur uw batterijen weer helemaal op te laden. Buiten tennis banen, Fitnessruimte, groepslessen in de open lucht als het weer het toelaat, overdekt zwembad met terras, fitnessparcours in het bos, wandelroutes en fietscircuits vanaf het hotel waar u ook fietsen kan lenen en de de 800 m² grote Spa. Alles is aanwezig om u te motiveren om voor uzelf te zorgen door de binnenactiviteiten af te wisselen met de activiteiten die in het hart van het bos worden beoefend, naar gelang de seizoenen.

Vergaderen

Organiseer een vergadering in het bos met als doel brainstormen, ontketen collectieve intelligentie, laat uw ideeën wortelen, opnieuw verbinden, creëer gedenkwaardige herinneringen. Laat uw deelnemers inspireren door de natuur om de toekomstige wereld uit te vinden. Dankzij de 40 vergaderzalen IACC (International Association of Conference Centers) gecertificeerde en vele groene buitenruimtes biedt dit hotel meerdere mogelijkheden voor de organisatie van vergaderingen en hybride vergaderingen aan de rand van Brussel, in het midden van het Zoniënwoud. 

Omgeving

In de omgeving van dit hotel is genoeg te doen, Ontdek het Domein Solvay en de Stichting Folon te voet of met de fiets, of neem andere routes vanaf het hotel. Breng een bezoekje aan Solvay Park & Château de La Hulpe, Escape room:The Sphere, het Waterloo Battelfield 1815 momument, Totemus schattenjacht, Walibi, of de Abdij van Villers. 

Kerstaanbieding.nl maakt gebruik van cookies
Kerstaanbieding.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Kerstaanbieding.nl